Luxe vinyl

Onze collecties:

 

Onze exclusieve collecties luxe vinyl van topkwaliteit toveren uw slaapkamers, badkamer, bureau enz. om in een oase van rust en gezelligheid.

Een vinyl vloerbedekking is heel comfortabel, sterk en duurzaam. Ook voelt vinyl steeds warm aan zoals een echte houten plankenvloer. Het gepatenteerde clicksysteem garandeert een perfect vlak eindresultaat en is makkelijk zelf te plaatsen. Ook zijn onze collecties supermat en met een lichte houtnerf waardoor deze nog moeilijk van echt parket te onderscheiden zijn. 

 

 

viking

Met zijn ultrasterke coating en zeer efficiënte toplaag bieden onze luxe vinylvloeren een excellente slijtagebescherming klasse 33. Deze stevige toplaag zorgt ervoor dat uw luxe vinylvloer bestand is tegen het drukke gezinsleven met kinderen en huisdieren.

      Overige eigenschappen:

eigenschappen 5

eigenschappen 6

eigenschappen 7

 

Kom vrijblijvend uw nieuwe luxe vinylvloerbedekking ontdekken in onze showroom. 

 

Samengestelde parketten eik

Onze collecties:

Toch liever een echt eiken parket? Kom ook onze zorgvuldig geselecteerde collecties samengesteld eiken parket ontdekken met een toplaag van 3 à 4 mm in verschillende kleuren en stijlen van modern tot heel landelijk. 

De combinatie maken met onze keramische tegels? We helpen u graag hierbij want we hebben steeds losse panelen of planken om uw eiken parket of clickvinyl af te stemmen op en te combineren met uw nieuwe keramische tegels.  

Onze collecties samengesteld eiken parket tand & groef zijn reeds op voorhand ingekleurd in heel mooie kleuren met parketolie of matte vernis en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, lengtes & diktes. Ook visgraatverbanden behoren tot de mogelijkheden.