Belevingsshowroom Floorever:

Unieke belevingsshowroom

 

Sfeer en beleving staan centraal is onze unieke belevingsshowroom van 650 m².   

Geen saaie nietszeggende tegelkasten maar grote duidelijke vloervlakken alsook smaakvol ingerichte badkamer- & woonconcepten in verschillende stijlen, laten u perfect de talrijke toepassingen en combinatiemogelijkheden met keramiek zien.

Ook voor uw buitenbeleving is Floorever the place to be. Ontdek de mooiste keramische terrastegels in ons buitentoonpark speciaal voor u geselecteerd uit Italiaanse & Spaanse collecties.

Nood aan stijladvies? Dit krijgt u er steeds gratis bij.

Nieuwsgierig hoe klanten Floorever hebben ervaren?

Marble XXL

Ontdek onze showroom in 360°

Ontdek onze specialiteiten:

XXL-tegels als gevelbekleding

Bezoek onze showroom

Bel voor een afspraak of breng een bezoekje aan onze showroom voor meer info. Tot binnenkort.

Waarom kiezen voor Floorever:

 

Floorever is naast de speciaalzaak in keramische materialen voor zowel binnen als buiten ook uw partner die conceptueel met u meedenkt want stijlen, kleuren en texturen van verschillende materialen met elkaar harmonieus combineren is geen gemakkelijke oefening. Breng bij uw bezoek dus liefst zoveel mogelijk foto's of indien mogelijk kleurstalen mee van datgene wat u wil gaan combineren met uw nieuwe tegels, vinyl of parket. 

Ons keramisch gamma bestaat o.a. uit imposante XXL-tegels met afmetingen tot wel 150x300 cm, supermatte houtlooktegels die niet meer van echt hout te onderscheiden zijn, keramische terrazzo's & ceppo di gres tegels, marmerimitaties mat en hoogglans, natuursteenlook perfect keramisch nagemaakt, tegels met het uitzicht van cortenstaal, betonlook, keramische terrastegels op tegeldragers in alle geuren en kleuren, superleuke kleine wandtegels in vierkant en rechthoekige formaten...

We hebben het allemaal in huis maar dan wel de mooiste die er vandaag op de markt te verkrijgen zijn want wij scheiden graag voor u op voorhand het kaf van het koren. Floorever werkt uitsluitend samen met Italiaanse en Spaanse topfabrikanten want die blijven toonaangevend in de wereld.

Ook supermooie clickvinyl en samengestelde parketten van topkwaliteit zijn sedert eind vorig jaar toegevoegd aan ons aanbod zodat deze ook met onze keramische pareltjes kunnen worden gecombineerd volgens uw persoonlijke wensen.  

Voor de plaatsing van deze materialen bij renovatie- & nieuwbouwprojecten bent u bij Floorever eveneens aan het juiste adres waardoor u helemaal zeker bent van een schitterend eindresultaat. Samen met onze vaste onderaannemers staan we steeds garant voor een perfecte afwerking in de overtuiging dat een correcte plaatsing minstens even belangrijk is als uw nieuwe vloerbedekking zelf.  

Floorever - Ceramics for life since 2009