WHY FLOOREVER?

UNIEKE BELEVINGSHOWROOM:

In 2009 opende Floorever zijn nieuwe showroom in een voormalig fabriekspand. Met veel beton, hoge plafonds en loftuitstraling de geknipte locatie voor de presentatie van onze zorgvuldig geselecteerde keramische vloer- en wandtegelcollecties. Resoluut kozen we destijds voor een showroominrichting zonder tegelkasten. Met super grote presentaties en levensechte woon- & badkamerconcepten krijg je in onze showroom een goed beeld van de stijl die onze tegels uitademen.

      

ONZE KLANTEN & PRODUCTEN:

Floorever is de ideale partner voor zowel de particuliere als professionele klant die een keramische vloer- en/of wandbekleding overweegt. Wij zijn rechtstreekse importeur van uitsluitend keramische tegels met de look van betonnatuursteen, metaal & zelfs hout. Vooral het gemak in onderhoud maar ook de sterke technische eigenschappen is waarom klanten kiezen voor keramiek!

 

PASSIE VOOR KERAMIEK & VORMGEVING:

In onze 500 m² grote showroom voel je bij het binnenkomen niet alleen de passie voor keramiek maar ook voor interieur en vormgeving. Onze belevingshowroom is een inspiratiebron voor zowel de bouwheer als de architect. De mooie designs, stijl & kleuren van onze keramische tegels komen in onze belevingshowroom perfect tot hun recht. We tonen alles zo groot mogelijk wat het voor onze klanten makkelijk maakt om een bewuste keuze te maken. 

 

ZOVEEL MEER DAN TEGELS:

Overweeg je de volledige (her)inrichting van je interieur in landelijke stijl dan kan je in onze showroom veel inspiratie opdoen. We presenteren in een aantal landelijke woonconcepten o.a. verf- en pleistertechnieken met traditionele kalkverven, kalkpleisters en geschilderd behang. Vanaf eind maart 2019 kan je zelfs bij ons terecht voor zelfgemaakte kalkverven en kalkpleisters in onze kalkverfshop " 't Kalckhuys". Laat je dit soort schilderwerken liever over aan onze vaste partner en kalkverfspecialist Koen? Geen probleem! We komen naar je toe voor een offerte op maat.  

      

 

SPRAAKBESTURING:

In onze showroom kan je een spraakgestuurd besturingssysteem uitproberen. Muziek, internet, TV, verlichting, domotica, huishoudtoestellen en nog veel meer kunnen met dit systeem aangestuurd worden met je eigen stem en dit via "Hey Google". Ideaal bij renovatie want kabels zijn niet meer nodig. Ook is bediening via je smartphone en tablet standaard bij dit systeem. Interesse? Kom vrijblijvend langs en probeer het zelf uit in onze showroom of leer onze home automation partner kennen op: https://home-automation.be/  

 

CREATIEF MEEDENKEN & ADVIES: 

Een interieur (her)inrichten tot een geslaagd geheel is vaak moeilijker dan gedacht. In onze showroom denken we daarom steeds met je mee en krijg je echt advies op jouw maat. Wil je graag op voorhand een fotorealistisch beeld (foto rendering) van je nieuwe interieur? Onze vaste freelance interieurarchitecte werkt dit perfect voor je uit met de door jou geselecteerde materialen. Deze interieurstudie (tegen betaling) voorkomt tegenvallers en garandeert dat je met de juiste tegel en sfeer thuiskomt! Enkele voorbeelden van foto rendering:

    

 

JE NIEUWE TEGELS LIEVER LATEN PLAATSEN:

Wanneer je liever je nieuwe tegels laat plaatsen door een professional dan is Floorever ook jouw aanspreekpunt. Met onze vaste en kwalitatieve partner-tegelzetters hoef je je op het vlak van de plaatsing en afwerking geen zorgen te maken! Wij regelen alles voor jou.

 

Tot binnenkort!

HET FLOOREVERTEAM