Partners

JE NIEUWE TEGELS LIEVER LATEN PLAATSEN?

Wanneer je liever je nieuwe tegels laat plaatsen door een van onze professionals dan is Floorever ook jouw aanspreekpunt. Met onze vaste en kwalitatieve partner-tegelzetters/loodgieters hoef je je op het vlak van de plaatsing en afwerking geen zorgen te maken! Wij regelen alles voor jou. Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Ook dit kunnen we volledig voor je regelen van A-Z!

Bij Floorever gaan we zelfs nog een stap verder! We onderscheiden ons niet alleen door het geven van professioneel tegeladvies en een vakkundige plaatsing maar bieden je indien je dit wenst ook ondersteuning voor de verdere inrichting van jouw woning. Hieronder een aantal van onze vaste interieurpartners:


PHOTO RENDERING

Een interieur (her)inrichten tot een geslaagd geheel is vaak moeilijker dan gedacht. In onze showroom denken we daarom steeds conceptueel met je mee en krijg je echt advies op jouw maat. Wil je graag op voorhand een fotorealistisch beeld (foto rendering) van je nieuwe interieur? Onze vaste freelance interieurarchitecte werkt dit perfect voor je uit met de door jou geselecteerde materialen. Deze interieurstudie (tegen betaling) voorkomt tegenvallers en garandeert dat je met de juiste tegel en sfeer thuiskomt! Enkele voorbeelden van foto rendering:

 

              


DE CHARME VAN KALK

De eeuwenoude verf- en pleistertechnieken met kalk zijn erg populair in landelijke woonconcepten. De tijdloze charme die je met deze technieken kunt verkrijgen zijn een ware streling voor het oog! Kalk draagt bovendien bij tot een gezonde en ecologische leefomgeving want dit product is geurloos en niet toxisch. Onze kalkverfspecialist Koen verfraaide hiermee een aantal woonconcepten waardoor je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Enkele voorbeelden uit onze showroom:

 

    

    

 


SPRAAKBESTURING

In onze showroom kan je een spraakgestuurd besturingssysteem uitproberen. Muziek, internet, TV, verlichting, domotica, huishoudtoestellen en nog veel meer kunnen met dit systeem aangestuurd worden met je eigen stem en dit via "Hey Google". Ideaal bij renovatie want kabels zijn niet meer nodig. Ook is bediening via de smartphone en tablet standaard bij dit systeem. Interesse?

Kom vrijblijvend langs en probeer het zelf uit in onze showroom of leer onze home automation partner kennen op: https://home-automation.be/