Partners

 

Bij Floorever gaan we een stap verder! We onderscheiden ons niet alleen door het geven van professioneel tegeladvies, maar bieden je ook ondersteuning voor de verdere inrichting van jouw woning. Hiervoor doen we beroep op onze ‘interieur partners’. Stuk voor stuk hebben deze bedreven partners een grote expertise in verschillende aspecten van interieurvormgeving of domotica.

 

Je ontdekt al onze interieur partners op deze pagina!


 

DE CHARME VAN KALK

Een aantal woonconcepten in onze showroom zijn afgewerkt en verfraaid met traditionele kalkverven, kalkpleisters en naadloos geschilderd behang. Deze van oudsher toegepaste technieken zijn een streling voor het oog en dragen bovendien bij tot een gezonde en ecologische leefomgeving. Kalk is immers niet toxisch en geurloos.

 

       

Binnenkort kan je als doe-het-zelver of professioneel schilder/decorateur in onze kalkshop "'t Kalckhuys" terecht voor zelfgemaakte kalkverven en kalkpleisters. Laat je dit soort klussen liever over aan onze vaste partner en kalkspecialist Koen? Geen probleem! Hij komt graag vrijblijvend bij je langs voor een offerte op maat.  

 


 

SPRAAKBESTURING

In onze showroom kan je een spraakgestuurd besturingssysteem uitproberen. Muziek, internet, TV, verlichting, domotica, huishoudtoestellen en nog veel meer kunnen met dit systeem aangestuurd worden met je eigen stem en dit via "Hey Google". Ideaal bij renovatie want kabels zijn niet meer nodig. Ook is bediening via de smartphone en tablet standaard bij dit systeem. Interesse?

Kom vrijblijvend langs en probeer het zelf uit in onze showroom of leer onze home automation partner kennen op: https://home-automation.be/  

 

       

       


 

PHOTO RENDERING

Een interieur (her)inrichten tot een geslaagd geheel is vaak moeilijker dan gedacht. In onze showroom denken we daarom steeds conceptueel met je mee en krijg je echt advies op jouw maat. Wil je graag op voorhand een fotorealistisch beeld (foto rendering) van je nieuwe interieur? Onze vaste freelance interieurarchitecte werkt dit perfect voor je uit met de door jou geselecteerde materialen. Deze interieurstudie (tegen betaling) voorkomt tegenvallers en garandeert dat je met de juiste tegel en sfeer thuiskomt! Enkele voorbeelden van foto rendering: