OVER ONS

GEEN RISICO VOOR DE KLANT:

In 2009 opende Floorever zijn nieuwe showroom in een voormalig fabriekspand. Met veel beton, hoge plafonds en loftuitstraling de geknipte locatie voor de presentatie van onze zorgvuldig geselecteerde keramische vloer- en wandtegelcollecties. Resoluut kozen we voor een showroominrichting zonder tegelkasten. Met super grote presentaties en levensechte sfeerconcepten krijg je veel makkelijker een goed beeld van het eindresultaat waardoor je in onze showroom veel minder risico loopt op een verkeerde aankoop!

 

KLANTEN & PRODUCTEN:

Floorever is de ideale partner voor zowel de particuliere als professionele klant die een keramische vloer- en/of wandbekleding overweegt. Floorever importeert rechtstreeks en focust zich vooral op keramische tegels met de look van beton, natuursteen, metaal & zelfs parket. De vraag naar keramische tegels en keramische parketten stijgt de laatste jaren spectaculair want keramiek is super makkelijk te onderhouden wat met de echte materialen dikwijls dik tegenvalt!

 

DIY OF LATEN PLAATSEN:

Wanneer je zelf de plaatsing overweegt bieden wij in zowel onze showroom Boelare 114 als in onze low budget/outletafdeling Zandvleuge 66 interessante kortingen aan tot maar liefst -40%. Floorever is ook jou aanspreekpunt wanneer je liever de tegels wil laten plaatsen door een professional. Met onze vaste partners onderaannemers/tegelzetters uit alle windstreken hoef je je op het vlak van de plaatsing en afwerking geen zorgen te maken! Wij regelen alles voor jou.

 

PASSIE VOOR KERAMIEK:

In onze 500 m² grote showroom voel je bij het binnenkomen niet alleen de passie voor keramiek maar ook voor interieur en vormgeving. Onze unieke showroom is een inspiratiebron voor zowel de bouwheer als de architect. De mooie designs, stijl & kleuren van onze keramische tegels komen in onze belevingshowroom perfect tot hun recht.

 

PRODUCT VAN DE TOEKOMST:

Het digitale tijdperk tilt keramiek op kwalitatief en esthetisch vlak tot een nooit geziene hoogte. De brede waaier aan designs en toepassingen maken van keramiek een veelzijdig en duurzaam product met de beste kaarten voor de toekomst. De hoge slijtvastheid, vlek en U.V.-bestendigheid is ongeëvenaard waardoor je zorgeloos kunt leven op en genieten van een keramische ondergrond. Zelfs een aantal series hebben een speciale antibacteriële oppervlaktelaag. Ideaal voor projecten in de medische sector, kinderopvang, rusthuizen etc. 

 

INSPIREREN, CREATIEF MEEDENKEN & ADVISEREN: 

Een interieur (her)inrichten tot een geslaagd geheel is vaak moeilijker dan gedacht. Met ons gratis stijladvies op maat zorgen we ervoor dat je gegarandeerd met de juiste tegel en sfeer thuiskomt! 

 

HET FLOOREVERTEAM